JULIOL 2017 Immersió al món de la Lavanda
Lloc:  Sault en Provence (França)
Dies:  1er taller Del 8 al 11, 2on taller del 13 al 16, 3er taller del 18 al 21 de juliol


L'objectiu del curs és conèixer el cultiu i els usos de les diferents espècies de lavandes. El curs s'imparteix a Sault , un petit poble de la Provença considerat la capital de la lavanda, a on des de fa un centenar d'anys els pagesos es dediquen al cultiu de la lavanda. 

El curs s'inicia amb una introducció teòrica sobre la lavanda i amb la visita als  camps per aprendre a distingir les diferents espècies de lavanda i conèixer les seves característiques.

El segon dia , al matí, visitem  una família de pagesos que ens ensenya tot el cicle del cultiu, la recol·lecció i l'assecatge de la lavanda. A la tarda, al taller, elaborem diferents treballs decoratius amb les plantes recol·lectades.

El tercer dia visitem una destil·leria  per veure com s'obtenen els olis essencials. A la tarda, estudiem els usos medicinals i culinaris de les diferents lavandes i fem diferents preparats ( olis, ungüents, licors...) que els alumnes s'emporten a casa.

El quart dia dediquem el matí  a fer diferents preparats cosmètics: cremes, xampú, colònia, perfum......que cada alumne s'emporta a casa.

L'allotjament és en una antiga casa noble del segle XVIII situada a les afores del poble. Tots els àpats son  cuinats i servits per en Pol, un cuiner de la regió que ens descobrirà la cuina i els vins del país. 

 


Preu total: 530 euros

 

.

Preu per a cada taller: 530 euros amb allotjament inclòs . No inclou el viatge 

El mateix taller s'imparteix en tres torns. Els continguts del tallers sempre son els mateixos.

Important: L’allotjament inclou dormir i els àpats . 
Si voleu compartir el viatge m’ho comuniqueu.

 Adreça:

L’hermitage.

Monte De Loratoire

84390 Sault en Provençe

  

Carme Bosch está inscrita en el Registre de Turisme de Catalunya FUE-2017- 00523001