Juny 2018. La rosa damascena a Bulgària
Lloc:  Kazanlak Bulgària
Dies:  Del 28 de maig al 5 de juny

 

 La Rosa damascena és un híbrid, que es cultiva des del segle VI a.C. Prové de l’encreuament de la  Rosa gallica amb la Rosa Phoenicia.

Medicinalment i en cosmètica s’utilitza el seu oli essencial i l’hidrolat , aigua de roses , que s’obtenen a través de la destil·lació,

Els seus components químics més importants son el citronelloll, el geraniol i el nerol que tenen propietats antiinfeccioses, immunostimulants i neurotòniques.

Es un oli essencial molt indicat per la cura de la pell diària, la seva acció sobre els vasos capil·lars el fan apte per a gairebé tots els tipus de pell, en particular per a pells madures, seques o sensibles, i en tots els casos de vermellor o inflamació.

 L’aigua de roses és un excel·lent tònic, calmant i regenerador cutani. La seva acció és molt apropiada per pells seques i delicades. Molt utilitzada en cosmètica natural.

Continguts del taller :

Coneixement dels usos tradicionals de la rosa en la medecina, en la cosmètica, en la cuina i en els rituals. 
Visites a les famílies cultivadores de roses i recol·lecció de roses per a fer preparats.
Visita a una destil·leria de roses.
Massatges amb pètals de roses.

Preparacions pràctiques:

Cremes per la pell amb oli essencial de rosa damascena, massatges amb pètals de roses, licor de roses....

 


 


El preu no inclou els vols
Preu total: 875 euros

 

 

 

Organitza el viatge a Bulgaria

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Tahoma; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 10.0px Tahoma} span.s1 {font: 12.0px Tahoma} table.t1 {border-collapse: collapse} td.td1 {padding: 0.0px 5.0px 0.0px 5.0px}

 RAD-FESTA Ltd 04437 

35, Hristo Belchev Str., Sofia, Bulgaria