OCTUBRE 2020 Usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor
Lloc:  Cassà de la Selva (Girona)
Dies:  Opcioó 1 Dissabte 17 d'octubre Opció 2 dissabte 24 d'octubre de 10 a 14 i de 16 a 19 hores

 

Els nostres camps, boscos i jardins  a la tardor s’omplen de fruits comestibles, que es poden recol·lectar per a fer infusions,  melmelades, xarops , cremes per a la pell, licors, gelees, ...

 L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres  i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya.

 Durant el matí passejarem per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus  fruits, a la tarda farem amb la poma del ciri una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes,vi de codony, infusions....
Preu total: 45 euros
El mateix taller es fa el dissabte 17 i el  dissabte 24 d'octubre