NOVEMBRE 2024 Usos medicinals i culinaris dels fruits de la tardor
Lloc:  Cassà de la Selva (Girona)
Dies:  Taller 1: Dissabte 16 de novembre de 10 a 14 i 16 a 19 hores Taller 2: Dissabte 23 de novembre de 10 a 14 i 16 a 19 hores

Els nostres boscos a la tardor s’omplen de fruits comestibles, que es poden recol·lectar per a fer infusions,  melmelades, xarops , cremes per a la pell, licors, gelees, ...

 L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres  i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya.

 Durant el matí passejarem per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus  fruits, a la tarda farem amb la poma del ciri una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes,vi de codony, infusions....

Preu total: 50 euros

 

Només queden places pel taller del dissabte 23 de novembre.

El mateix taller s'imparteix en les dues dates .