Guia del recol·lector

Sabíeu que moltes de les plantes del nostre entorn tenen propietats curatives o culinàries? Seríeu capaços d'identificar-les? La Guia del recol·lector descriu i il·lustra amb fotografies les espècies vegetals i els bolets més interessants que es poden recol·lectar al llarg de tot l'any en el nostre entorn natural, i n'explica els usos gastronòmics, curatius i ornamentals.

Ordenada en forma d'agenda mensual, és una eina pràctica per reconèixer les diferents espècies vegetals i saber en quina època de l'any convé recollir-les, tot respectant l'entorn. Els amants de la natura hi descobriran totes les virtuts i les aplicacions de les plantes que recol·lectin, així com receptes i trucs per treure'n el màxim partit: per exemple, com es prepara un oli de lavanda per alleugerir el dolor muscular, o una tisana de tarongina perquè els nens dormin com uns angelets; o com s'elabora la millor confitura de pètals de rosa, o un selecte xampany de saüc per a les ocasions especials.

 Carme Bosch i Cristina Bota posen a l'abast dels lectors el coneixement tradicional que ha fet possible, des de sempre, viure en harmonia amb l'entorn natural.

Si voleu comprar el llibre el podeu demanar a la vostre llibreria o bé podeu contactar a info@carmebosch.cat i us l'enviarem a casa.


 

Medis:  Llibre publicat per Viena Edicions http://www.vienaeditorial.com/mostrarllibre.asp?ididioma=1&idllibre=834&
Data de publicació: 2016-04-20